Vikapäivystys 24 h 03 4126 717 verkkopalvelut@fvp.fi

Vikapäivystys 24 h

Soita  03 4126 717

Seuraa kulutustasi

Tarjoamme käyttöösi edistyksellisen kulutuksen raportointipalvelun. Voit seurata omien käyttöpaikkojen kulutusta ja sen kehitystä.

Verkkopalvelutuotteet ja hinnastot

Sähköliittymät

Sähköverkkoon liitymistä varten laaditaan liittyjän kanssa kirjallinen liittymissopimus. Liittymisestä peritään liittymismaksu.

Sähköverkon liittymismaksun tulee pohjautua valtakunnallisen ohjeistuksen mukaan eri vyöhykkeille määriteltyyn hinnoitteluun. Forssan Verkkopalvelut Oy soveltaa hinnoittelua, jossa alue on jaettu kahteen hinnoitteluvyöhykeeseen:

  • Asemakaava-alueella peritään hinnaston mukainen hinta
  • Asemakaavan ulkopuolella hinta määräytyy tapauskohtaisesti ja riippuu liittymispisteen etäisyydestä olemassa olevaan sähköverkkoon.

Tarkemmat määrittelyt ja hinnat löydät  sähköliittymähinnastosta.

Verkkopalvelu (sähkönsiirto)

Sähkön käytön aloittamiseksi tulee laatia sähkön käyttöpaikkaan asiakaskohtainen verkkosopimus, jossa määritellään käytettävä siirtotuote ja mittaustapa.

Siirtotuotteen maksut muodostuvat perusmaksusta ja energiamaksuista, mittalaitemaksusta (sisältyy perusmaksuun) sekä sähköverosta ja arvonlisäverosta. Suurimmilla asiakkaillamme on edellisten lisäksi tehoon ja loistehoon perustuvia hintoja kts. siirtohinnasto.

Sähkön siirrosta asiakkaille verkkoyhtiö perii siirtohinnaston mukaiset maksut. Maksut on määritely eri siirtotuotteille:

  • Perussiirto (1x25A-3x100A)
  • Aikasiirto (3x25A-3x100A), (päivä/yö-jako, päiväaika ma-su klo 7-22)
  • Kausisiirto (3x25A – 3x100A), (talviarkipäivä/muu aika-jako, talviarkipäivä 1.11-31.3 ma-la klo 7-22)
  • PJ ja SJ tehosiirrot

Muut hinnastot ›