Vikapäivystys 24 h 03 4126 717 verkkopalvelut@fvp.fi

Forssan Verkkopalvelut Oy ja Forssan Energia Oy tuovat asiakkailleen mahdollisuuden sähkön tuntitason kulutusseurantaan

Forssan Verkkopalvelut Oy ja Forssan Energia Oy tuovat asiakkailleen maksuttomasti käyttöön nettipalvelun sähkön kulutusseurantaan. Nettipalvelussa asiakas voi seurata omaa sähkönkulustaan ja tarkistaa suoraan omalta tietokoneeltaan paljonko sähköä kuluu tuntitasolla

Yhtiöt tarjoavat asiakkaille suoran yhteyden netistä sähkömittarille ilmaiseksi ja ilman erillisiä asennuksia. Netti -sovelluksen avulla voi helposti seurata esimerkiksi kodin tai kesämökin sähkönkulutusta. Kun tieto on kätevästi saatavilla, kasvaa kiinnostus vaikuttaa omaan kulutukseen entisestään, uskotaan yhtiöissä.

– Kesämökkiasiakkaan täytyy tosin muistaa, jos on pois lähtiessään katkaissut sähköt mittauskeskuksen pääkytkimestä. Älykännykän yhteys sähkömittariin ei kerro onko pääkytkin suljettu, yhtiöistä todetaan.

Forssan Verkkopalvelut Oy on vuosien ajan rakentanut sähköverkkonsa älykkyyttä rinnan säävarman sähköverkon maakaapeloinnin kanssa.

– Molempia tarvitaan. Sähköverkko säiltä suojaan maan alle ja kehitysvaihe kerrallaan kohti älykkään sähköverkon, Smart Gridin, palveluja. Yhdistämme tietoteknologian järjestelmät sähköverkon tekniikkaan ja luomme uusia palveluja asiakkaille.