Vikapäivystys 24 h 03 4126 717 verkkopalvelut@fvp.fi

Vikapäivystys 24 h

Soita  03 4126 717

Verkkopalvelutuotteet ja hinnastot

Verkkopalvelu (ns. sähkönsiirto)

Sähkön käytön edellytys liittymässä on sähkön myyntisopimuksen eli energian lisäksi sähkön verkkopalvelusopimus. Nykyään verkkopalvelusopimus tehdään automaattisesti taustalla, kun asiakas solmii valitsemansa sähkönmyyjän kanssa energiasta myyntisopimuksen. Verkkosopimus on käyttöpaikkakohtainen ja siinä määritellään käytettävä siirtotuote ja tuotteen voimassa olevat hinnat.

Siirtotuotteen maksut muodostuvat perusmaksusta ja energiamaksuista, mittalaitemaksusta (sisältyy perusmaksuun) sekä sähköverosta ja arvonlisäverosta. Suurimmilla asiakkaillamme on edellisten lisäksi tehoon ja loistehoon perustuvia hintoja kts. siirtohinnasto. Verkkopalvelut ei itse lähetä siirtolaskuja vaan ostaa laskutuksen paikalliselta sähkönmyyjältä, Forssan Energialta, jonka nimissä sähkölaskut tulevat asiakkaalle. Lisäksi jotkut sähkönmyyjät saattavat tarjota palvelua, jossa he yhdistävät sähköenergia ja verkkopalvelun samalle laskulle.

Verkossamme käytetyt siirtotuotteet ovat:

  • Perussiirto (1x25A-3x100A)
  • Aikasiirto (3x25A-3x100A), (päivä/yö-jako, päiväaika ma-su klo 7-22)
  • Kausisiirto (3x25A – 3x100A), (talviarkipäivä/muu aika-jako, talviarkipäivä 1.11-31.3 ma-la klo 7-22)
  • PJ ja SJ tehosiirrot

Muut hinnastot ›

Sähköliittymät

Sähköverkkoon liitymistä varten laaditaan liittyjän kanssa kirjallinen liittymissopimus. Liittymisestä peritään liittymismaksu.

Sähköverkon liittymismaksun tulee, Energiaviraston valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti, pohjautua eri hinnoitteluvyöhykeisin riippuen etäisyyksistä ja onko kohde asemakaava-alueella vai ei ole. Tarkemmat määrittelyt ja hinnat löydät sähköliittymähinnastosta.